Звернення до мера Києва щодо проведення так званого "Маршу рівності"

Голові Київської міської державної адміністрації Кличку В. В.

Шановний Віталію Володимировичу!

За інформацією «Правого сектора», ЛГБТ-спільнота планує провести в столиці України публічний парад своїх прихильників. “Правий сектор” занепокоєний появою таких розмов, тому звертається до Вас із проханням заборонити проведення масових заходів ЛГБТ-спільнот.

В Україні єдиний гей-парад пройшов за президентства Януковича під охороною тисячі силовиків «Беркута». Просимо також звернути увагу, що суспільство вкрай негативно ставиться до подібних акцій ЛГБТ. Більшість киян – віруючі люди, і виступають проти даного явища.

Представники спільноти намагаються посилатися на досвід Європи, що є катастрофічною помилкою для українців, так як у європейців і досі неоднозначне ставлення до «ЛГБТ». Наприклад, в Польщі взагалі заборонені аборти, не кажучи вже про одностатеві шлюби.

Нагадуємо, що глава УГКЦ Святослав Шевчук заявив, що Україна відкидає фальшиві цінності у вигляді гендерної ідеології, хоч це могло б бути перешкодою для приєднання до Європейського Союзу. Блаженніший Святослав наголосив, що Євросоюз і справжня Європа – це не одне й теж саме. Окрім цього, Патріарх висловив надію, що християнська Україна може стати певним викликом для пробудження секуляризованої Європи.

Пане Кличку, сьогодні у вкрай тяжкий для Батьківщини час, коли багато воїнів, які виступають проти даного антихристиянського явища, знаходяться на ротації в Києві можуть не сприйняти ЛГБТ-парадів. Для уникнення провокацій, конфліктних ситуацій і неприємностей будь-якого характеру, просимо Вас, звернутися до суду з проханням заборонити цей захід заздалегідь.

Андрій Тарасенко заступник лідера “Правого сектора” з політичної роботи