Наступ російсько-терористичних військ починається сьогодні? (Доповнюється)

За даними розвідки ДУК ПС в районі Мар’їнки та Красногорівки (Донецька область) з 4-30 ранку ідуть запеклі бої з російсько-терористичними військами. Основний напрямок удару - Курахове.

За повідомленнями з місць подій відбувалися обстріли із артилерії , градів, гаубиць, мінометів та іншої зброї, періодично зав’язуються запеклі стрілкові бої. Задіяні танки. Місцеві жителі ховаються у підвалах. Серед них є загиблий.

Район Донецького аеропорту (позиції Шахта та Зеніт) - з третьої години ночі безперервно працювала артилерія, щойно телефоном нам повідомили, що по сепаратистських раціях передано сигнал "готовність до атаки №1".

В районі Широкино (Маріупольський напрямок) розвідка також доповідає про жорсткі артобстріли, схожі на підготовку до наступальних дій. Прогнозований командуванням ДУК наступ російсько-терористичних військ починається сьогодні?

За інформацією Державної прикордонної служби, протягом доби в зоні АТО було зафіксовано 38 польотів ворожих безпілотників.

Матеріали до теми:

Друг Одін повідомляє телефоном з позиції «Шахта» Побратими із ЗСУ повідомляють Звернення Командира ДУК ПС Друг Одін з позицій «Шахта» та «Зеніт» Оперативна новина з передовоЇ: Ворог намагається дістати «Шахту» Правого сектору мінометами Друг Гарік (ДУК-інфо) з передової