Офіційна заява командира 17-го ЗБАТу ДУК ПС!!!

Наразі, поки ми, українські добровольці, захищаємо український народ та українські землі від зовнішнього агресора, реваншисти та їх поплічники різних політичних кольорів намагаються будувати своє власне щастя на крові українських патріотів!!! Сьогодні у боротьбі з внутрішнім ворогом та їз псами системи загинуло двоє наших побратимів... Але ми, як українські націоналісти, добре пам'ятаємо свій Декалог, а саме один з пунктів "Пімсти смерть великих лицарів"!!!

Шановний український Народ, та нешанована мною псевдовладо, писати довго не буду й не можу, бо в Полтавському ЗБАТі ДУК ПС, як і у всіх інших наших підрозділах добровольців, оголошено повну бойову... Тож я маю виконувати Наказ!

І ще, ви пси злочинного режиму, чомусь я вас особисто на передових не бачив, і ваших діточок так само, тож не треба мені розповідати щось типу "ми тоже ваєвалі, ми тоже умєєм, давайтє нє ссоріться" й так далі. Кого ви хочете перемогти? Людей, які йшли добровільно захищати Україну, не зважаючи на те, що їм не було ніякої зарплати, ніякого статусу й так далі? Ви тварі, ви ніколи не переможете український народ!!

!

Я, комбат 17-го ЗБАТу ДУК ПС Полтавщини друг Пірат наказую:

Всьому особовому складу, що перебуває на казармі, підготуватимя для виконання подальших наказів Командира Корпусу друга Летуна. Всім іншим підрозділам батальйону привести особовий склад у повну бойову готовність та чекати Наказу!

Також просимо усіх небайдужих та тверезомислячих людей всіляко підтримати наших бійців у цій несправедливій, але націозахисній війні, бо інакше, знищачи нас, вони доберуться і до Вас!!!

"Не треба нам ні слави, ні заплати,
Заплатою на розкіш боротьби,
Солодше нам у бою умирати,
Ніж жити в путах, мов німі раби..."
(Гімн Українських Націоналістів)

Слава Україні!

З повагою, комбат 17-го ЗБАТу ДУК ПС друг Пірат.