Київ підтримує побратимів з м. Мукачево

Вчора ввечері розпочався пікет під Адміністрацією Президента в зв"язку з подіями в м. Мукачево.

Бійці ВПР "Правий сектор" потрапили в сплановану засідку від бандитів, які займаються контрабандою в Закарпатській області. Коли бійці були оточені і відходили, двох наших побратимів вбили.

З вимогами відставки Авакова, люстрації місцевого представництва МВС в Закарпатській області, притягненням до кримінальної відповідальності депутата Ланьо почалась безстрокова акція за участі представників ВПР "Правий сектор" та інших націоналістичних організацій та добровольчих батальйонів.

Активісти не полишали своїх позицій навіть вночі.

Наразі акція продовжується в Києві, на в"їздах в столицю розташувались блокпости з бійцями ДУК "Правий сектор", розгортається підтримка осередків в областях України, зокрема в Харкові та Січеславі. Провід "Правого сектора" вирушив до м. Мукачево для об"єктивного вирішення ситуації на місці.

Варто об'єктивно аналізувати ситуацію, що виникла в м. Мукачево. Коли наших побратимів хочуть представити як бандитів, варто задуматись: чи це справді так? Ми забули, хто насправді наш ворог, хто намагається дискредитувати добровольчий рух та продовжувати наживатись на війні!

Режим внутрішньої окупації повинен бути знищений.

Тільки разом ми можемо протистояти несправедливості та свавіллю.

Прийди і підтримай!

"Правий сектор" Київ