Сумщина підтримує вимоги до влади

Сьогодні, 12.07.2015 року, Сумською обласною організацією Війсково-політичного руху "Правий сектор" була проведена акція біля УМВС України в Сумський області в підтримку рішеннь Центрального Проводу ВПР Правий Сектор, стосовно подій на Закарпатті 11.07.2015 року.

Бійці 19-го ЗБАТу ДУК ПС та активісти пп ПС з усієї області, що зібрались біля будівлі УМВС, виразили солідарність побратимам Закарпаття і прийняли спільну заяву, яку підтримали численні патріотичні громадські організації Сумщини.

Президенту України.

Міністерству внутрішніх справ України.

Заява

Війсково-політичного Руху Правий Сектор Сумщини щодо подій 11.07.2015 в Мукачево.

В Україні другий рік йде війна з агресором – Російською Федерацією. Але в цей час в державі продовжує існувати і активно діяти режим внутрішньої окупації (залишки функціонерів попереднього режиму, а також «нові реформатори»), що продовжують дії попереднього злочинного режиму Януковича, розвиваючи та посилюючи корупційні схеми, до яких залучаються функціонери органів законодавчої, виконавчої та судової гілок влади, з активним залученням представників правоохоронної системи.

Війсково-політичний Рух Правий Сектор Сумщини, ґрунтуючись на засадах створення та збереження Української соборної, суверенної держави, де мають панувати свобода, справедливість та добробут, вимушені перебувати в режимі кругової оборони до зовнішнього агресора та внутрішньої окупації. Цім і пояснюються події 11.07.2015 в Закарпатті.

Базуючись на вище викладеному, з метою недопущення подібного Війсково-політичний Рух Правий Сектор Сумщини вимагає:

1. Арешту депутата ВР України Ланьо та одіозного антиукраїнського діяча Медведчука, разом з їхніми приспішниками.

2. Негайної відставки всього керівництва УМВС України в Закарпатські області та його арешт, а також проведення незалежної перевірки та переатестації всього особового складу.

3. Відставки міністра внутрішніх справ А.Авакова.

Залишаємо за собою право на безстрокові акції протесту та громадської непокори у випадку невиконання наших вимог.

Провід Сумської обласної організації політичної партії "Правий cектор".