Верстат як привід для невеличкого свята

Чи бачили ви, як дорослі дядьки-«правосєки» радіють подарункам? Як за мить вельми суворі обличчя сяють посмішками? Тоді раджу дочитати до кінця й фотографії подивиться. Підрозділи ДУК «Правий Сектор» існують лише за підтримки українського народу, волонтери привозять купу харчів, однострої та всіляке військове обладнання. Без цієї підтримки наше існування просто неможливе. Ми призвичаїлись та інколи навіть не помічаємо їхньої копіткої праці. Хоча насправді ми щиро вдячні навіть за найменшу допомогу.

Але інколи допомога друзів варта особливої уваги. Яскравий приклад – вироблений в Швейцарії високоточний фрезерний верстат, щойно отриманий нашими зброярами. Бо не є секретом той простий факт, що вся стрілецька зброя наших підрозділів ремонтується власними силами. А для такого ремонту потрібне обладнання, яке, на жаль, занадто дороге для переважної більшості наших волонтерів.

Маленька за розмірами Литва має велике серце та силу силенну наших щирих друзів. От і цього разу саме звідти надійшов вантаж з цим верстатом. Громадська організація “Blue & Yellow” на чолі з Йонасом Охманом (Jonas Ohman) профінансувала його придбання та доставку на базу одного з підрозділів ДУК «Правий Сектор».

Сказати, що наші майстри вдячні, то майже нічого не сказати. Бо для справжнього майстра гарний інструмент - кращий друг . Особливо у військовий час.